ελεγχος αυτοκινητου πριν την αγορα

Έλεγχος Αυτοκινήτου Πρίν Την Αγορά

Πριν από την αγορά  ενός μεταχειρισμένου αυτοκίνητου είναι απαραίτητο να γίνει ο κατάλληλος έλεγχος από ένα εξειδικευμένο συνεργείο.

Ο έλεγχος αφορά πολλά σημεία του αυτοκίνητου τα οποία πρέπει να διασφαλίσουμε ότι  πληρούν τις απαραίτητες  προδιαγραφές.

Ο έλεγχος εστιάζει σε όλα τα πιθανά σημεία που μπορεί να επηρεάζουν την ασφάλεια αλλά και το αντικειμενικό κόστος του αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα εξετάζουμε αν υπάρχουν στρεβλώσεις στο αμάξωμα και στα ζωτικής σημασίας σημεία του αυτοκίνητου συμπεριλαμβανομένου των μηχανικών και ηλεκτρολογικών συστημάτων. Παράλληλα εξετάζουμε εάν έχουν γίνει επισκευές στο αυτοκίνητο, λόγω παλαιού τρακαρίσματος, και κατά πόσο εκτελέσθηκαν ορθά.

Στη διαδικασία ελέγχου συμπεριλαμβάνεται η ανύψωση του αυτοκινήτου για τον έλεγχο του κάτω μέρους και την ολοκλήρωση του μηχανικού και ηλεκτρολογικού ελέγχου.

Η πρόταση μας είναι να διεξάγεται πάντα ένας οδηγικός έλεγχος προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν ηχητικές ή άλλες ενδείξεις δυσλειτουργίας των κινούμενων μηχανικών μερών όπως το κιβώτιο ταχυτήτων, το τιμόνι τα αμορτισέρ αλλά και ταλαντώσεις του αμαξώματος.

Τέλος εξετάζουμε όλα τα συνοδευτικά έγγραφα νομιμότητας του αυτοκινήτου, όπως η άδεια κυκλοφορίας, το ΚΤΕΟ άλλα και το ιστορικού συντήρησης.

Επικοινωνηστε μαζι μας για εκτιμηση ζημιας, κοστους και χρονου παραδοσης του αυτοκινητου σας

Η εκτίμηση μπορεί να γίνει στο συνεργείο ή στον χώρο σας κατόπιν συνεννοήσεως