Χαλασμενο ηλεκτρικο παραθυρο αυτοκινητου

Χαλασμένο Ηλεκτρικό Παράθυρο Αυτοκινήτου

Με την πάροδο του χρόνου την καθημερινή χρήση ακόμη και από κάποιο χτύπημα ο γρύλος στο παράθυρο του αυτοκινήτου μπορεί να υποστεί ζημιά. Συχνό είναι το φαινόμενο να προσπαθούμε να ανοίξουμε ή να κλείσουμε το παράθυρο και αυτό να μην ανταποκρίνεται με αποτέλεσμα είτε το αυτοκίνητο να παραμένει ανοιχτό είτε να μην κλείνει το παράθυρο του αυτοκινήτου.

Διάγνωση προβλήματος ηλεκτρικού παραθύρου αυτοκινήτου

Δύο πολλοί βασικοί παράγοντες βλάβης του ηλεκτρικού παραθύρου αυτοκινήτου είναι τα:

  • Μοτέρ ηλεκτρικού παραθύρου αυτοκινήτου και
  • Γρύλος ηλεκτρικού παραθύρου αυτοκινήτου

Δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις που συναντάμε συχνά όταν έχει χαλάσει το ηλεκτρικό παράθυρο του αυτοκινήτου μας είναι όταν πατάμε το κουμπί του παραθύρου και δεν κινείται αλλά ούτε ακούγεται κάποιος ήχος, τότε είναι πιθανό να έχει χαλάσει το μοτέρ. Ενώ αν δεν κινείται το παράθυρο αλλά ακούγεται κάποιος ήχος είναι πιθανό να έχει χαλάσει ο γρύλος του ηλεκτρικού παραθύρου αυτοκινήτου.

Σε κάθε περίπτωση η διάγνωση πρέπει να γίνει σε εξειδικευμένο συνεργείο για να εξεταστούν όλες οι περιπτώσεις που μπορούν να έχουν προκαλέσει βλάβη στο ηλεκτρικό παράθυρο του αυτοκινήτου.

Εμείς για να εξασφαλίσουμε το ιδανικό αποτέλεσμα με βάση το εγχειρίδιο του κάθε αυτοκινήτου και με τα κατάλληλα εργαλεία ελέγχουμε όλα τα εξαρτήματα που μπορεί να έχουν προκαλέσει την βλάβη και έτσι επιδιορθώνουμε στοχευμένα μόνο τα εξαρτήματα που πρέπει, προσφέροντας την ιδανική λύση κόστους – ποιότητας – αποτελέσματος.

Χαλασμένο ηλεκτρικό παράθυρο

Γιατί χαλάει το μοτέρ και ο γρύλος του παραθύρου;

Το μοτέρ και ο γρύλος του παραθύρου βρίσκεται στο εσωτερικό μέρος της πόρτας. Ωστόσο λόγω της αλλοίωσης της μόνωσης της πόρτας είναι πιθανό νερό ή υγρασία να φτάσει στο εσωτερικό της πόρτας με αποτέλεσμα να προκληθεί βλάβη.

Επίσης σε πολλά αυτοκίνητα οι γρύλοι παραθύρων αποτελούνται από πλαστικά εξαρτήματα με αποτέλεσμα να φθείρονται και να προκαλούν βλάβες.

Ορισμένες ακόμα περιπτώσεις οι οποίες χρήζουν αντιμετώπισης είναι οι εξής:

  • Το τζάμι του παραθύρου τρίζει ή δυσκολεύεται κατά το ανέβασμα ή το κατέβασμά του
  • Το τζάμι δεν ανεβοκατεβαίνει καθόλου
  • Το τζάμι έπεσε μόνο του και δεν ανεβαίνει

Επικοινωνηστε μαζι μας για εκτιμηση ζημιας, κοστους και χρονου παραδοσης του αυτοκινητου σας

Η εκτίμηση μπορεί να γίνει στο συνεργείο ή στον χώρο σας κατόπιν συνεννοήσεως